23948sdkhjf

Uppdaterad: Eriksson och Lagerqvist delar uppdraget

Peter Eriksson och Magnus Lagerqvist har tillsammans fått i uppdrag att ansvara för Biesterfeld Nordic, skandinaviskt dotterbolag till Biesterfeld Plastic.

I början av december rapporterade Plastforum att Peter Eriksson sedan den 1 december 2022, tagit över uppdraget som ansvaret vd för Biesterfeld Nordic AB. Det är fortsatt korrekt, dock kommer han att dela ansvaret tillsammans med Magnus Lagerqvist. 

Eriksson och Lagerqvist efterträder företagets tidigare vd Steen Jensen, som valt att lämna företaget på egen begäran.

Peter Eriksson har många års branscherfarenhet. Han har arbetat på Biesterfeld Nordic AB i mer än sex år och var tidigare försäljningschef på Biesterfeld Plastics Scandinavian & Baltic dotterbolag. I sin nya roll som vd kommer han att ansvara för verksamheten på Biesterfeld Nordic AB.

Magnus Lagerqvist har mångårig chefserfarenhet inom kemisk industri. Han har sedan tidigare varit chef för Abic Kemi AB i mer än ett år. I sin nya roll kommer Lagerqvist att ansvara för alla administrativa områden som ekonomi och controlling som vd för Biesterfeld Nordics, utöver sin roll som vd för ABIC Kemi AB.

Biesterfeld Nordic AB är det skandinaviska dotterbolaget till Biesterfeld Plastic. Företaget betjänar kunder i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Baltikum med lokala lager, inköps- och säljteam och har en omfattande produktportfölj av välkända producenter.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.129