23948sdkhjf

Fler stabilisatorer till portföljen

Songwon Industrial, en av världens största tillverkare av polymerstabilisatorer, har nyligen utökat sin portfölj med två nya produkter.

Produkterna är antioxidanten Songnox 9228 och UV-absorbenten Songsorb 1164. Båda lämpar sig väl för förpackning, jordbruk, byggnation och konstruktion samt för hem- och personlig vård. 

På grund av sin goda hydrolytiska stabilitet övervinner 9228-antioxidanten de utmaningar som traditionella högpresterande fosfiter/fosfoniter står inför genom att tillåta mer sträng polyolefinbearbetning, särskilt vid höga temperaturer, uppger Songwon. Utöver detta ger den också utmärkt färgskydd för HDPE av Cr-typ, PP och tekniska kompound. 

Den nya UV-absorbenten är en triazin och skyddar mot UV-ljusnedbrytning. Jämfört med konventionella bensotriazol-UV-absorbenter gör 1164 det möjligt att uppnå en längre livslängd för polyolefiner och teknisk plast som utsätts för väderpåverkan utomhus. Produkten har utvecklats för att vara lämplig för polyolefiner avsedda att användas i kontakt med livsmedel. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125