23948sdkhjf

Ny gosse gör entré

I sin monter A43, hall 13, har den tyska maskintillverkaren BOY urpremiär för sin nya formsprutningsmaskin XS E.

Formsprutningsmaskinen är efterföljaren av den kompakta maskinen BOY XS, med låskraft 10 ton, som funnits på marknaden sedan 2009. 

Den största skillnaden mellan XS E och dess föregångare är servomotorns pumpdrift. Det effektiva drivkonceptet i E-serien från BOY täcker hela dess låskraftsområde från 10 ton till maximalt 125 ton. Vid sidan av servodrift, hög dynamik och en extremt mjuk gång erbjuder den modifierade formsprutningsmaskinen en mer ergonomisk och servicevänlig design samt en avsevärt förbättrad tillgänglighet.  

Formsprutningsmaskinen XS E finns tillgänglig med två olika konfigurationer. Båda konfigurationerna, med låskraft på upp till 125 ton kommer presenteras i montern. I montern visas även XS E med en ny skärmvisualisering. Alpha 6 visas i 16:9 skärmformat och är utrustad med ytterligare funktioner, som ett individuellt justerbart (Widget-) bibliotek samt en modifierad presentation av symbolerna i användargränssnittet.  

I den ena av de nya maskinerna kommer en äggkopp gjord av NAS 30 (styrenakryl copolymer). I den andra maskinen produceras en monteringsbult av polypropen. 

Artikeln är en del av vårt tema om K 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078