23948sdkhjf

Digitala tjänster och additiva varmkanalsystem

I sin monter C06, hall 1, presenterar Hasco en uppdatering av Hasco-appen, intressanta CAD-funktioner och andra digitala tjänster som förenklar det dagliga arbetet. 

Andra höjdpunkter är användarvänliga verktyg och varmkanalsystem. Hascos omfattande temperaturkontrollprogram har nyligen utökats med många nya produkter i rostfritt stål, plus en ny flödesmätare.  

Inom området avformning har portföljen kompletterats med nya ejektorstift för ventilation av kaviteter och utstötarstift av HSS kvalitetsstål. Inom området additiv tillverkning av komplexa geometrier erbjuder Hasco ett metallpulver i stålsorterna 1.2709 och 1.4404. Dessa utmärker sig genom sin mycket höga kvalitet och idealiska kombination av partikelstorlek och sfärisk noggrannhet. 

Ibland används formsprutningsverktyg på annan plats än där det brukar. Med hjälp av Loc Check A5900/ är det möjligt att enkelt och snabbt att globalt lokalisera positionen för ett formsprutningsverktyg, varhelst det finns ett GSM-nätverk. 

I montern visas även kommersiella varmkanalsystemet Streamrunner, världens första additivt tillverkade varmkanalsystem. Som nålventilversion erbjuder den helt nya och platsbesparande möjligheter. Färgbyten kan utföras snabbare genom den flödesoptimerade designen av de polerade kanalerna, med stora avböjningsradier. Nya munstycken med variabla öppningsytor och kontaktytor möjliggör dessutom applikationsspecifik temperaturhantering med maximal slitstyrka. 

Artikeln är en del av vårt tema om K 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Starkt Q4 för Hexpol
Ny rysk PET-fabrik tar form
Försäljningsrekord för Trelleborg
Rias visar fin start på nya året
Braskem ingår avtal med Nexus
Ny plaståtervinnare tar form
Andra Nordiska Medier
Process Nordic
Recycling
Packnet

Sänd till en kollega

0.112