23948sdkhjf

Digitala tjänster och additiva varmkanalsystem

I sin monter C06, hall 1, presenterar Hasco en uppdatering av Hasco-appen, intressanta CAD-funktioner och andra digitala tjänster som förenklar det dagliga arbetet. 

Andra höjdpunkter är användarvänliga verktyg och varmkanalsystem. Hascos omfattande temperaturkontrollprogram har nyligen utökats med många nya produkter i rostfritt stål, plus en ny flödesmätare.  

Inom området avformning har portföljen kompletterats med nya ejektorstift för ventilation av kaviteter och utstötarstift av HSS kvalitetsstål. Inom området additiv tillverkning av komplexa geometrier erbjuder Hasco ett metallpulver i stålsorterna 1.2709 och 1.4404. Dessa utmärker sig genom sin mycket höga kvalitet och idealiska kombination av partikelstorlek och sfärisk noggrannhet. 

Ibland används formsprutningsverktyg på annan plats än där det brukar. Med hjälp av Loc Check A5900/ är det möjligt att enkelt och snabbt att globalt lokalisera positionen för ett formsprutningsverktyg, varhelst det finns ett GSM-nätverk. 

I montern visas även kommersiella varmkanalsystemet Streamrunner, världens första additivt tillverkade varmkanalsystem. Som nålventilversion erbjuder den helt nya och platsbesparande möjligheter. Färgbyten kan utföras snabbare genom den flödesoptimerade designen av de polerade kanalerna, med stora avböjningsradier. Nya munstycken med variabla öppningsytor och kontaktytor möjliggör dessutom applikationsspecifik temperaturhantering med maximal slitstyrka. 

Artikeln är en del av vårt tema om K 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Nöjda i nuvarande kostym
Philipsson nöjd med senaste klimatstatistiken
CJ Biomaterials utser Helian till sin distributör i Europa
Molnbaserad rapportering för enkel spårning
Stapelbar med förnybart innehåll
Automatiserad produktion är A och O

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.097