23948sdkhjf

Centralstyrda kyllösningar

Frigel Firenze demonstrerar en rad kylsystemlösningar skräddarsydda för den breda plastindustrin i sin monter A66, hall 11.

 Vid sidan av nya mindre maskinlösningar har Frigel även sina senaste centraliserade systemlösningar på plats. Detta är bland annat fallet med ett patenterat adiabatiskt kylsystem som ger betydande vatten- och energibesparingar. 

På plats finns även Frigels flexibla, skalbara och modulära centralkylningslösningar för plastföretag, utformade för att installeras var som helst, med fullständig ingenjörs- och servicesupport som nyttjar de senaste framstegen inom Frigel industri 4.0-styrning och anslutningsplattformar. 

I montern visas patentsökta Microgel Syncro, teknik för reglering av formtemperatur, synkroniserad med process för integrerad kylare. Microgel Syncro-teknologi möjliggör en minskning av cykeltiden med upp till 40 procent.  

Frigel visar även nya serien Microgel RS för den formsprutande industrin. Ytterligare konfigurationer, speciellt utformade för tillverkning av förpackningar (RSP) och för extrudering (RSB) kommer lanseras framöver.  

Frigels högpresterande booster-serie TCU visas med uppdaterad digital styrning för att möjliggöra full anslutning med MiND och andra industri 4.0-arkitekturer.  

I Sverige representeras Frigel av Labotek Nordic i Norden och Baltikum. 

Artikeln är en del av vårt tema om K 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.41