23948sdkhjf

Packat och klart

Årets stora förpackningsmässa, Scanpack 2022, närmar sig med stormsteg. Det blir en fest för alla förpackningsälskare som inte har haft möjligheten att ses på mässa sedan pandemin bröt ut.

Den 4 till 7 oktober slås portarna upp till den ett år försenade mässan. Antalet utställare uppges vara närmare 400 från 20 länder. På plats finns bland annat Plastforums systermagasin Packmarknaden i monter B06:61.

Parallellt med utställningen arrangeras konferensprogram på fyra scener, med olika inriktning. Superbrandscenen lyfter fram verksamhetsnära frågor. Techscenen lyfter fram teknikutveckling och digitalisering

Scanpack Pioneers fokuserar på innovation och affärsutveckling. Scanpack Summit lyfter avslutningsvis fram visionära och strategiska frågor. Till detta sista arrangemang krävs särskild biljett.

Under mässans andra dag, arrangerar Plastforums systertidning Packmarknaden lunchseminariet Pack@lunch på Techscenen med Visutech som värd. Pack@lunch arrangeras även på mässans tredje dag. Då på Pioneers scenen och tillsammans med förpackningstillverkaren Graphic Packaging, som berättar om hur bolaget jobbar med både fiber och plast för att skapa den optimala hållbara förpackningslösningen för kunden.

Artikeln är en del av vårt tema om Scanpack .

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Nöjda i nuvarande kostym
Philipsson nöjd med senaste klimatstatistiken
CJ Biomaterials utser Helian till sin distributör i Europa
Molnbaserad rapportering för enkel spårning
Stapelbar med förnybart innehåll
Automatiserad produktion är A och O

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093