23948sdkhjf

Samarbete krävs för en cirkulär framtid

Borealis tror på en hållbar affärstillväxt genom innovation som driver den cirkulära omvandlingen av branschen.

Genom sin slogan "Innovate Collaborate Accelerate" belyser företaget, i sin monter A43, hall 6, behovet av att arbeta allt närmare partners över hela världen för att producera differentierade polyolefinbaserade lösningar som gör det cirkulära, moderna livet möjligt för samhället som helhet.

- Omvandlingen till ett regenerativt och cirkulärt system är en samhällsutmaning, sa Lucrèce Foufopoulos, vd för Polyolefins, Innovation and Technology, Borealis, vid en presskonferens inför K 2022. Vi tänker oss en framtid med plastcirkularitet och koldioxidneutralitet, och den kan endast uppnås genom beslutsamma och samordnade åtgärder över hela värdekedjan. Vi måste agera nu för en bättre morgondag, sa Foufopoulos.

Vid presskonferensen, vilken arrangerades tillsammans med Erema, presenterade Borealis nya tekniker och innovationer som kommer att presenteras, inklusive nya förpackningar och infrastrukturapplikationer inom Bornewables portföljen av cirkulära polyolefinprodukter, såväl som nya applikationer för design för återvinning, återanvändning, kemisk återvinning och avancerad mekanisk återvinning.

- Avfall kommer att bli guld i vår bransch i framtiden, sa Christopher McArdle, vice vd för Borealis, som en kommentar under dagen.

Artikeln är en del av vårt tema om K 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094