23948sdkhjf

K-år i år

Fyra månader till K.

Tre år har det gått sedan sist det begav sig. Jag har varit branschen så länge nu att jag så väl som mina journalistkollegor från jordens alla hörn använder K-mässan som en måttstock/barometer på hur många år en varit med om att rapportera om "kunststoff und kautschuk".

I veckan har Plastforum tillsammans med 30 kollegor från jordens alla hörn varit i Linz och Rotterdam för att få en liten, lien smakbit av den tårta kring vad de stora aktörerna inom råmaterial, kompound och tillsatser ( 16 företag) kommer att servera på det stora kalaset i höst - kalaset vi väntat på i tre år - #K2022. 

Om det inte vore för krångel med visum, utereseförbud och annat hade vi varit 50 % fler journalister.....men det är #EnNyTidNu.

Den lilla munsbit om vad som är att vänta den 19 till 26 oktober, som vi fick oss serverad har ett stort hållbart innehåll och är extremt framtidsorienterad. Så håll i hatten!

Vi lovar att det i nästa nummer av Plastforum kommer att finnas massor av redaktionellt utrymme kopplat till #K.

Ingen rast eller vila. Det är ju K-år!.

På söndag beger oss ut på nästa resa. Då med fullt fokus på nyheter inom maskinteknik och automatik. Då bär det nämligen av till Düsseldorf där 15 företag ska presentera sina nyheter. 

Full fart  - det är bara förnamnet, och vi älskar att vara i nålsögat av detta!

Artikeln är en del av vårt tema om K 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079