23948sdkhjf

FDA-kompatibla termoelaster

Kompounden är silikon-, latex-, ftalat- och halogenfria och uppfyller standarderna USP Class VI och ISO 10993.

Tekni-Plex Healthcare har kompounds som används för tillverkning av hälso- och sjukvårdstekniska applikationer. Tillverkaren är globalt erkänd för att konsekvent uppfylla rigorösa regulatoriska och branschstandarder.

Tillverkarens varumärke Cellene, inrymmer en rad termoplastiska elastomerkompound som kombinerar prestandafördelarna hos vulkaniserat gummi med termoplasternas bearbetningsegenskaper.

TPE-kompounden är formulerade för att vara silikon-, latex-, ftalat- och halogenfria med användning av FDA-kompatibla råmaterial för att uppfylla standarderna USP Class VI och ISO 10993.

Kvaliteterna finns att få inom ett brett hårdhetsintervall inom Shore A- och Shore D-klassificeringarna. Densiteten är låg (0,89 till 0,9 g/cm3)

Vidare kan de sterilisering med gamma, EtO eller ånga och kan med lätthet vidhäftas till en rad polymerer som PC, PMMA eller ABS.

Cellene-serierna finns att tillgå i 1000-, 2000-, 3000- och 4000-serien, alla optimerade för olika extruderings- och formsprutningsapplikationer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081