23948sdkhjf

Trioworld gör brittiskt förvärv

Altor Fund IV ägda Trioworld Group har förvärvat sträckfilmstillverkaren Eurofilms Extrusion Limited.

Brittiska Eurofilms tillverkar och säljer säkerhetslösningar baserade på sträckfilm till kunder inom livsmedels-, dryckes- och industrisegment. Säljare är en grupp privata ägare bestående av Will Humphreys, Gillian Humphreys, David Thomas och Martin Palmer. 

-Eurofilms portfölj av innovativa produkter är verkligen imponerande. Företaget är välinvesterat och fokuserar också på att bredda produktutbudet, säger Per Holtstrand, divisionschef för Sträckfilmsdivisionen i Trioworld Group. 

-Vi ser Trioworld som en mycket bra ägare och partner i utvecklingen av vår verksamhet till nästa nivå, säger Will Humphreys, vd på Eurofilms och tillägger att båda parter kommer med starka produktportföljer till marknaden 

Andreas Malmberg, vd för Trioworld Group kommenterar:  

-Jag är mycket glad över att våra två företag nu kan gå samman för att utveckla det bästa cirkulära erbjudandet på marknaden för återvunnen plast.  

Affären är inte föremål för några specifika regulatoriska krav och godkännanden. Trioworld Group kommer efter transaktionen att äga 100 procent av aktierna i Eurofilms som har en stark marknadsposition i Storbritannien och delar av Västeuropa. Omsättningen för Eurofilms är 30 miljoner euro med totalt 100 anställda.  

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093