23948sdkhjf

Lexit breddar erbjudandet i Skandinavien

Markem-Imaje blir Lexit i Skandinavien.

Lexit har ingått avtal med Markem-Imaje (MI) om att ta över distributionen av deras produkter och lösningar i Norge, Sverige och Danmark. Avtalet innebär att Lexit även tar över organisationen av MI i Skandinavien. Överlåtelsen är planerad att ske från och med den 1 april i år.

MI är en av världens ledande leverantörer av utrustning och lösningar för märkning och spårbarhet. Bolaget har hittills haft en egen distribution i Skandinavien. Framöver lämnar MI ansvaret för skandinaviska slutkunder till en lokal partner och har valt Lexit. Lexit blir ensam distributör för MI.  

Avtalet innebär att Lexit blir betydligt större med starkare kundrelationer, mer innovativa projekt och ökad försäljning, skriver Lexit i ett pressmeddelande. Vidare att den kanske viktigaste förändringen är att Lexit knyter till sig en grupp medarbetare med stor yrkeskunskap.

Dessutom får Lexit en ännu bredare portfölj av produkter, lösningar och expertis för att hjälpa sina kunder att lösa deras utmaningar. Ett exempel är bläckmärkning. MI har letat efter en partner som de tror kan vidareutveckla verksamheten genom att arbeta ännu närmare kunder i Skandinavien.

–Tillsammans med MI kommer vi att leverera ambitiösa planer i framtiden, säger Sjur Skjæveland, VD för Lexit Group koncernen.  

Under nästa år kommer MI:s verksamhet att integreras med Lexits befintliga verksamhet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Nöjda i nuvarande kostym
Philipsson nöjd med senaste klimatstatistiken
CJ Biomaterials utser Helian till sin distributör i Europa
Molnbaserad rapportering för enkel spårning
Stapelbar med förnybart innehåll
Automatiserad produktion är A och O

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079