23948sdkhjf

Subcontractor byter vecka

Mässarrangören Elmia AB meddelar att årets underleverantörsmässa, Subcontractor, flyttas fram en vecka, samt att antalet mässdagar reduceras från fyra till tre. 

Elmia Subcontractor har under många år arrangerats tisdag till fredag, andra veckan i november. I år har arrangören valt att flytta mässan till veckan därpå. Detta innebär att underleverantörsmässan i år kommer att hållas från tisdag till torsdag den 15–17 november.

Att mässan från och med hösten 2022 tillika, endast kommer att arrangeras under tre dagar istället för fyra beror enligt Helena Åhs, mässansvarig för årets Subcontractor, på att mässarrangören i och med pandemin sett en ökad acceleration i teknikutvecklingen och en större önskan om att effektivisera. 

- Genom att Elmia Subcontractor nu genomförs under tre dagar med fler adderade digitala inslag hoppas vi kunna skapa en mer effektiv och dynamisk mötesplats. Vi är övertygade om att den fysiska mässan tillsammans med de digitala möjligheterna skapar precis rätt förutsättningar, säger Helena Åhs, i ett pressmeddelande. 

Att arrangören flyttar fram mässan en vecka innebär dock att den kommer att krocka i tid med andra mässor som sedan länge arrangerats under dessa datum. Mässan för den internationella AM-branschen, Formnext, i tyska Frankfurt är den ena och CompaMed i tyska Düsseldorf, som vänder sig till den internationella medicinteknikindustrin, är den andra.  

När Plastforum frågar Helena Åhs om varför Elmia valt att senarelägga mässan en vecka, från 8-11 november till 15-17 november svarar hon: 

-Att pandemin nu är på väg att försvinna och restriktionerna släppts är den stora anledningen till att vi flyttar fram Elmia Subcontractor en vecka. Bokningarna på mässor, event och möten ökar tydligt och för att vi ska kunna tillgodose de ökade förfrågningarna och samtidigt hålla den högkvalitativa service som vi på Elmia står för, gör att vi har behövt justera höstens kalender.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141