23948sdkhjf

Kompositmässan flyttas fram - igen

Efter samråd med evenemangets utställare och partners har JEC Group beslutat att skjuta fram 2022 års upplaga av JEC World.

Kompositevenemanget som skulle ha körts den 8 till 10 mars kommer istället att äga rum från den 3:e till 5:e maj 2022, på samma plats Paris Nord Villepinte, såväl som online via JEC World Connect digitala plattform. 

-Vi är helt dedikerade till att stödja kompositindustrin och att främja dess utveckling via våra evenemang och mediaaktiviteter. Att flytta fram från mars till maj är ett sätt att erbjuda förbättrade förutsättningar för att tillgodose branschkraven för en sådan mässa som JEC World, säger Eric Pierrejean, vd för JEC Group, i ett pressmeddelande. 

JEC World har inte arrangerats sedan 2019 eftersom mässan tvingades ställa in i mars 2020. Den flyttades då fram ett år till mars 2021. Mässarrangören valde sedan att flytta fram arrangemanget till den 1-3 juni 2021, men tvingades därefter ta ett finalt beslut om att skjuta på mässan till mars 2022. Nu flyttas den således fram ännu en gång med planerad datum 3 till 5 maj.   

Läs även: 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11