23948sdkhjf

Rapid gör distributörsrockad i Norden

Samarbetet med Centramec stärks i Sverige samtidigt som nya, exklusiva avtal skrivits med Atemo och Bowtec för Norge respektive Finland.

Centramec AB är sedan januari 2022 exklusiv distributör för Rapid Granulator och dess återvinningslösningar i Sverige.  

-Tidigare samarbetade Rapid med två distributörer i Sverige, men från januari 2022 kommer vi endast att anlita Centramec samt ha egen distribution till vissa kunder i Sverige, säger Anders Mårtensson, försäljnings- och marknadschef för Rapid, till Plastforum. 

-Vi är glada för detta. Ett exklusivt samarbetsavtal gör det alltid mer intressant för oss att sälja kvarnar, säger Tobias Myrberg, vd och marknadschef för Centramec AB, till Plastforum.

Samtidigt som Rapid väljer att endast anlita en distributör i Sverige, släpper tillverkaren även den tidigare lösningen med dubbeldistribution in Norge och Finland.

För den norska marknaden har Rapid istället slutit ett exklusivitetsavtal med Atemo A/S, och för den finska marknaden har motsvarande avtal slutits med Bowtec Oy. För den danska marknaden gör inga förändringar, där kommer Andertech Plastteknik A/S fortsatt att vara exklusiv distributör för Rapid Granulator.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Protec breddar med ny huvudman
Specialutformad blandare
Piovan tar över tillgångar från kursad konkurrent
Thulins konkurs: Nu auktioneras konkursboet ut
Nolato Polymer får ny vd
Katastrofbostäder av 100 % plastrecyklat
Andra Nordiska Medier
Process Nordic
Recycling
Packnet

Sänd till en kollega

0.094