23948sdkhjf

Green & Co breddar utbudet

Från den 1 januari 2022 är Green & Co återförsäljare för de båda bolagen Geiss AG och Mitras Materials GmbH i Sverige och Norge.

Johan Green, vd för Green & Co säger till Plastforum att de fört diskussioner med den tidigare återförsäljaren Nordic Plastic Group AB om att ta över de båda agenturerna, sedan hösten 2021.

Agenturen för privatägda Geiss gäller tillverkarens vakuumformningsmaskiner, verktyg, 5-axliga fräsmaskiner och sågar. Agenturen för Mitras Materials gäller extruderade skivmaterial för vakuumformning, vilket är ett helt nytt område för för Green & Co. 

-Varumärket Geiss har ett väldigt gott rykte på marknaden och är en spelare som alla känner till som arbetar med vakuumformning, säger Johan Green. Att sälja material som maskinförsäljare blir dock helt nytt för oss, men vi ser en affär i detta som kommer att kunna generera pengar, säger Johan Green och tillägger att materialen kommer att skeppas direkt från Tyskland till kund.  

Green & Co kommer således inte att ligga på något materiallager utan endast agera mellanhand gällande avropen mellan kund och skivtillverkare.  

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Tillståndet nu i sin hand
Nynas erhåller två ISCC+-certifikat
Hexpols investering för framtiden
Plats- och energieffektiv teknik
Elektriska konceptbilen oli
Johansson känner ingen oro
Andra Nordiska Medier
Process Nordic
Recycling
Packnet

Sänd till en kollega

0.112