23948sdkhjf

Dubbelmonter med olika fokus

Bjørn Thorsen A/S är distributör av råvaror från ledande kemitillverkare, med fokus på mjuka och flexibla polymerlösningar.

Företaget erbjuder även teknik och FoU-expertis via sina dotterbolag, CCS och NGC, som kompletterar dess erbjudande med skräddarsydda kompound och effektiva kompatibiliserare. 

För att understryka sin bredd och förmåga finns Bjørn Thorsen på plats i två montrar. Den ena är centrerad kring företagets distributionsportfölj. Den andra fokuserar på dotterbolagens egenutvecklade tekniker.

-Hela plastindustrin har gått igenom ett mycket omtumlande år. Liksom många andra företag har vi upplevt prisökningar och kämpat med materialtillgänglighet. Förutom detta har vi haft ett mycket dynamiskt år när det gäller geografisk och personell resurstillväxt. Vi har utökat vår verksamhet till Storbritannien och Irland, utökat vårt produktutbud och välkomnat fyra nya kollegor i säljteamet. Baserat på detta hoppas och litar vi på att vi kommer att ha ett positivt slut på året, säger en talesperson för företaget.

Artikeln är en del av vårt tema om Plastteknik Nordic 2021.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14