23948sdkhjf

Serie för design- och förpackningsindustrin

Förpacknings- och designmarknaden befinner sig i en ständig förändring med krav på smartare och mer högkvalitativa material.

Kraiburg TPE möter denna efterfrågan med en ny materialserie som är utformad för applikationer som lägger stor vikt på att ytan ska optimerade glidegenskaper i kombination med ett attraktivt pris.

Fokus ligger helt klart på förpackningar för högkvalitativa kosmetiska produkter men också förpackningar för konsumentprodukter från elektronik- eller hushållssektorn. Kvaliteterna ger vidhäftning till polyolefiner. Dessutom uppfyller de kraven för Reach och RoHS.

Kraiburg TPE blickar tillbaka på ett unikt år för den globala kemiska sektorn, samtidigt ser Petter Lindberg, teknisk försäljningschef Norden vid Kraiburg TPE tillbaka på tio månaders positiv tillväxt. Trots att det under pandemin inte varit möjligt att besöka kunder, anser han att det varit en avgörande fördel att vara beläget i Norden.

-Under resten av 2021 kommer vi att fortsätta att arbeta hårt mot vårt mål: att vara en pålitlig TPE-partner även under oförutsägbara tider, säger Petter Lindberg.

Artikeln är en del av vårt tema om Plastteknik Nordic 2021.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093