23948sdkhjf

Premiär för ny maskinserie

I hall A3, monter 3101 demonstrerar Arburg GmbH kundportalen "arburgXworld", "AnalyticsCenter" för processanalys, digitala vattenstämplar “HolyGrail” och“CurveCode” och så mycket mer.

Vid sidan av Arburg GmbH nya digitala lösningar och analysinstrument demonstreras en rad sofistikerade nyckelfärdiga system. Bland annat formsprutas "gröna" solglasögon av biobaserad PA12.

Arburg premiärvisar nya Allrounder More - en ny serie flerkomponentformsprutor med flexibel konfiguration, vilken kommer att kunna beställas från oktober 2021.

Andra höjdpunkter är en planetär rullskruvenhet samt en uppgradering av Gestica-styrsystemet. På plats finns nio maskiner som visar innovativa applikationer och processer som produktion av IML-muggar för förpackningssektorn, slang och behållare för den medicinska sektorn och formsprutning av LSR.

Den nya Allrounder More seriens maskiner har en elektrisk knäledslåsning i kombination med flexibel injektion. Inledningsvis kommer de att finnas med två elektriska injektionsenheter och låskraft på antingen 160 eller 200 ton.

Vid seriestart kommer en horisontell och en vertikal injektionsenhet (V-position) att finnas som standard. Horisontella L-formade (L-position), parallella vertikala eller parallella horisontella (P-position) och vinklade (W-position) injektionsenheter kommer även att finnas tillgängliga som tillval. Detta gör att alla konventionella  tvåkomponentapplikationer kan produceras.

En ny typ av formsprutningsmaskin för kubverktyg (utvecklad tillsammans med partnerföretaget Foboha) visas också, nya Allrounder Cube 1800. Den kompakta maskinen är särskilt lämplig för kostnadseffektiv produktion av tekniska och medicinska produkter.

Artikeln är en del av vårt tema om Fakuma.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109