23948sdkhjf

Torkar, doserare och så mycket mer

I sin monter 3208, hall B3, fokuserar Moretto på lösningar utvecklade för den smarta fabriken samt produkter avsedda för återvinning.

Montern innehåller Mowis, en programvara för övervakning och hantering som utvecklats för att hantera hela produktionsprocessen. Programvaran är modulär och självkonfigurerbar, och kan användas på plats eller på distans. Den är helt integrerad i det lokala nätverket via kommunikationsprotokoll OPC UA, och möjliggör anslutning mellan maskiner, avdelningar och anläggningar som gör hanteringen av komplexa system enkel. 

Moretto visar transportlinjen Compact, med förbättrad prestanda. Serien har en ny "zero" storlek med en kapacitet på 0,5 kubikdecimeter och kapacitet på 30 kg/h, även lämplig för master- och mikromatning. Enfas- och One Wire-versionerna är också tillgängliga. 

Enfasserien innehåller nya borstlösa modellerna som finns i två storlekar (F12 / F24). Doseringsbehållare, Venturi-serien, lämpliga för små mängder plastmaterial, masterbatch och/eller tillsatsmedel, visas i sina sex versioner. 

Ett helt nytt sortiment av flexibla slangar introduceras i montern. Hela slangserien är tillverkad av 100 procent polyuretan och finns i sex versioner: vakuumslang, materiallinjer (2 olika vikter), medicinsk sektor och extremt slitstarka slangar i ett intervall av 60 olika modeller.  

En av Morottos senaste produkter som utvecklats i år är manuella minitork-serien Dry Air. Serien har genomgått en teknisk uppdatering och innehåller nu en OTX-behållare och en förenklad pekskärm. Den nya modellen har en dubbla tornkrets och manuell luftflödesjustering, perfekt för behandling av tekniska polymerer. Sex olika storlekar finns tillgängliga och både den minsta (D0 TX) och den största (D5 TX) kommer att finnas i Morettos monter. Detta och mycket mer finns på plats. 

Artikeln är en del av vårt tema om Fakuma.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.172