23948sdkhjf

Uppdaterad programvara för formsprutarna

CoreTech System har släppt en ny version av sitt analysverktyg för formsprutning, Moldex3D 2021.

I den nya generationen har tillverkaren förfinat simuleringsmöjligheterna för att ge en bättre användarupplevelse. Mer kraftfulla analysmoduler har också införlivats i systemet för att möte olika kundbehov inom olika branscher. 

-Som svar på en snabbare föränderlig marknad i Industry 4.0-eran bidrar Moldex3D 2021 företag att förverkliga sömlös design och tillverkningsintegration, skriver företaget i ett pressmeddelande.  

De viktigaste uppdateringarna och höjdpunkterna för den nya programvarugenerationen är följande: Simuleringsrapporterna är mer exakta och skräddarsydda för vanlig krymp och skevingsberäkning inom formsprutning. Mekanisk egenskapssimulering har introducerats för att optimera beräkningsnoggrannheten för korta fibermaterial, vilket gör det möjligt för användare att få bättre resultat vid skevningsberäkning för fiberfyllda material. 

För mer information om versionens ytterligare uppdateringar och nyheter kontakta CoreTech System Co., Ltd eller dess svenska representant Polymer Engineering Svenska AB, Pesab.  

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.095