23948sdkhjf

Programmet klart till Pack & Plast!

Plastforums systertidning Packmarknaden arrangerar sin konferens Pack & Plast den 11 november i Malmö.

– Det är oerhört glädjande att det nu går åt rätt håll och allt pekar på att vi kan träffas i Malmö face to face den 11 november. Självklart finns också möjligheten att vara med på länk då vi webbsänder hela konferensen live, säger konferensens moderator Per-Stefan Gersbro.

– Alla talare kommer att finnas fysiskt på plats på scenen på Slagthuset i Malmö där konferensen äger rum – självklart förutsatt att den positiva utvecklingen av minskad smitta håller i sig. Så vi ser fram emot många dynamiska samtal på scen, säger Gersbro. 

Sammanlagt 13 talare är klara för konferensen och ytterligare någon kan tillkomma. Några av talarna är Naturvårdsverkets Åsa Stenmarck och Axfoods hållbarhetschef Åsa Domeij.

–  Det här är en konferens med massa ”nice to know” kunskap men framförallt ”need to know”. Här kommer flera intressanta nya fakta att presenteras och för den som ansvarar för förpackningar är konferensen helt enkelt ett måste för att vara uppdaterad om det senaste och framförallt vad som väntar runt hörnet, säger Per-Stefan Gersbro.

För mer informtion och anmälan besök packoplast.se

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109