23948sdkhjf

Namnbyte klart för förvärvat bolag

Bewi Group köpte i april tidigare i år en majoritetsandel, 51 procent, av förpackningsspecialisten Honeycomb Cellpack. I augusti antog företaget tillika ett nytt namn. Honeycomp Cellpack heter numera Bewi Cellpack. 

Företaget producerar hållbara och biologiskt nedbrytbara skyddande förpackningar till kunder i Norden.  

- Jag är glad över att få välkomna Honeycomb Cellpack till vår Bewi-familj. Samtidigt är jag stolt över att vi återigen stärker vårt kunderbjudande på marknaden, säger Karl Erik Olesen, vd för Bewi Denmark A/S.  

I kombination med 100 procent återvunnet EPS kommer produkter från Honeycomb Cellpack att ge Bewi en förstärkt produktportfölj. 

Bewi Groups nyligen publicerade halvårsbokslut visar att EPS-koncernens nettoomsättning når 347 miljoner euro och ett rörelseresultat (justerat Ebitda) på 32 miljoner euro.  

- Med köpet av Honeycomb Cellpack förbereder vi oss inför en framtid där kunderna alltmer efterfrågar pappersbaserade förpackningsprodukter, och som tillika är 100 procent återvinningsbara och biologiskt nedbrytbara. Samtidigt utökar vi vårt sortiment av material inom skyddande förpackningar, vilket är helt i linje med strategin att vara en komplett lösningsleverantör, säger Olesen.

Källa: plastforum.dk

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094