23948sdkhjf

Formnext redo för fysisk mässa igen

Mer än 350 utställare har hittills anmält sig till höstens mässa. 

Mesago Messe Frankfurt som arrangerar AM-mässan Formnext planerar i år för ett hybridmässkoncept, vilket inkluderar en fysisk mässa mellan den 16 till 19 november i Frankfurt, följt av en digital uppföljning den 30 november och 1 december.  

-Uppslutningen är stor och vi har redan idag 351 företag från hela världen som bekräftat sin närvaro vid Formnext 2021, säger Sascha F. Wenzler, vice vd för Formnext, Mesago Messe Frankfurt GmbH. 

Formnext är idag en av de ledande mässorna i världen för additiv tillverkning (AM) och nästa generation av industriproduktion. 

I ett pressmeddelande skriver Mesago Messe Frankfurt att den nuvarande trenden och den ökande takten i vaccinationskampanjer i många länder, inklusive USA, Storbritannien och Israel i synnerhet bådar gottTroligt är även att länderna i Centraleuropa har vaccinerat en stor del av befolkningen senast i slutet av sommaren. 

-Som värd för Formnext i Frankfurt kommer vi att implementera ett grundligt hygien- och skyddskoncept för att ge besökare och utställare en säker miljö för nära möten, men vi kommer även för dem som inte kan närvara, erbjuda en webbaserad chans att se nyheterna tio dagar senare via Formnext Digital days, uppger arrangören.   

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.187