23948sdkhjf

Elmia öppnar upp för Subcontractor

Hos Elmia är planeringen av årets underleverantörsmässa i full gång. Mässarrangören meddelar att årets mässa kommer bli en kombination av en fysisk och digital mötesplats.

I fjol fick underleverantörsmässan Elmia Subcontractor ställas in i sin fysiska form för att istället köras i digital i form. Huruvida mässan ska kunna köras i fysisk form under 2021 vet ingen med 100 procent säkerhet, men nu har Elmia gått ut med att de planerar för en blandning av en fysisk och en digital mässa.

– Nu om någonsin förstärks vikten av det personliga mötet för att dels skapa helt nya affärer men också för att starta igång det som har varit ”on hold” på grund av pandemin, skriver mässarrangören.

Årets mässa arrangeras den 9 till 12 november hos Elmia i Jönköping. Innehåll och program kommer att handla om aktuella teman som tar ett helhetsbegrepp om såväl dagsläget som framtiden.

Att få vara med att bidra till våra kunders framgång känns naturligtvis mycket tillfredsställande och man förstår att mässan spelar en viktig roll för tillverkningsindustrin. Det handlar om att hitta nya och rätt kontakter som leder till affärer för våra kunder men också att finna lösningar på olika problem, samt få kunskap och inspiration till utveckling säger Johanna Bjurevik, mässansvarig för Subcontractor 2021.

För att alla ska få känna sig trygga har Elmia infört följande säkerhetsåtgärder:

  • Förregistrering Endast förköp av biljett, ingen registrering på plats för att minska risk för köbildning i entré.

  • Flöden – Optimering av flöden för att guida besökare genom golvmarkeringar och anpassade gångar.

  • Information – Tydlig och regelbunden information via skyltar och högtalare för att påminna om våra säkerhetsrutiner.

  • Avstånd – Genom att begränsa antal personer som får vara i lokalerna samtidigt skapar vi möjlighet till fysisk distansering

  • Rengöring och hygien – Utrustat lokalerna med beröringsfria handspritstationer och utökad städning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062