23948sdkhjf

Årets Värnamo Industriexpo – i nytt format

Värnamo Industriexpo, mässan där intresserade får besöka industrierna i småländska Värnamo på hemmaplan, kommer i år att köras digitalt. I år hålls arrangemanget den 26-27 maj.

I år kommer Värnamo Industriexpo att hållas i digital tappning. Exakt hur många företag som kommer arrangera industriexpon i år står ännu inte klart, men år 2019 deltog elva företag.

Årets Värnamo Industriexpo kommer bjuda på olika digitala lösningar där näringslivet har en del, samt en del som respektive företag står för. Vi ser att marknaden fortsatt har ett investeringsbehov och det är viktigt att visa marknaden och våra kunder att vi fortfarande finns där för dem, om än i ett annat format är förut, säger Tedh Enfors på Ravema, en av arrangörerna för industriexpon, till Plastforums systertidning Verkstäderna.

Nu håller de exakta ramarna för mässan på att sättas upp, och arrangörerna menar att det trots allt finns fördelar med digitala format:

Att genomföra ett digitalt expo är spännande och ligger helt rätt i tiden, även om vi många gånger föredrar att träffa våra kunder fysiskt. En annan sak som är positivt med digitalt expo är att vi kan nå de som annars inte sätter sig i bilen och åker till Värnamo för att avståndet är lite för långt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078