23948sdkhjf

Kompakt med modulär konfiguration

Hydrauliska Allrounder 270 S compact är Arburgs första formsprutningsmaskin som kan konfigureras online via kundportalen arburgXworld och beställas med kort leveranstid.

Den kompakta maskinen erbjuder modulära konfigurationsalternativ och funktioner som avsevärt utökar applikationsutbudet.

Jämfört med en standardiserad hydraulmaskin uppges Allrounder 270 S compact vara cirka 25 procent billigare. Den kompakta maskinen upptar 20 procent lägre golvyta och lämpar sig väl för företag med ett begränsat produktionsutrymme eller som planerar att ersätta en liten maskin.

Maskinen har en låskraft på 35 ton och injektionsenhet enligt storlek 100. Insprutningsenheten kan vridas så att den kan användas såväl horisontellt som vertikalt, vilket möjliggör ett bredare utbud av verktyg och processer. Kromnitridbelagda cylindermoduler kan användas som tillval.

Vid sidan av sin litenhet har den ett styrskåp integrerat i maskinbasen och energibesparande servohydraulik (ASH). Styrsystemet Selogica med sitt stora utbud av funktioner säkerställer tillförlitlig kvalitet även för krävande cykler. Hålbilden i formplattorna tar hänsyn till alla standardkrav för formverktyg i denna storleksklass, såväl för europeisk som amerikansk standard.

Artikeln är en del av vårt tema om Tekniknytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094