23948sdkhjf

Prob för avancerade anläggningar

HMP1 är en ny prob från Vaisala, för mätningar i kritiska produktions- och lageranläggningar samt på ställen där mätnoggrannhet, lättskött underhåll och robusthet är avgörande. 

Luftfuktighets- och temperaturproben HMP1, säkerställer utmärkt långsiktig stabilitet och är ett idealiskt val för krävande luftfuktighetsmätningar i miljöer som renrum, datacenter, läkemedelsanläggningar eller andra miljöer där sträng övervakning och kontroll av luftfuktigheten krävs. 

Produkten är utrustad med Humicap-sensorteknik som är känd för att tåla krävande förhållanden. Proben är kompatibel med alla transmittrar i Vaisalas Indigo-serie.

Eftersom proben kan lossas från transmittern underlättas effektivt underhåll och kalibrering. Tillsammans med transmittern i Indigo200-serien bildar Vaisala HMP1-proben en komplett väggmonterad enhet som inte kräver probkabel eller probhållare. 

Proben kan även användas som fristående väggmonterad transmitter via en seriell Modbus RTU-buss. Oavsett om den används som fristående enhet eller tillsammans med en Indigo-transmitter kan den anslutas till den kostnadsfria datorprogramvaran Vaisala Insight för lätthanterlig kalibrering, probkonfiguration och enhetsanalys på fältet. 

Artikeln är en del av vårt tema om Tekniknytt.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094