23948sdkhjf

Nytt storvarsel

Till följd av coronapandemin och dess påverkan på mäss- och mötesbranschen tvingas Elmia AB att varsla ytterligare 30 medarbetare.

Tidigare under hösten tvingades Elmia varsla cirka 20 medarbetare och nu läggs ett nytt varsel på ytterligare 30. Detta eftersom Elmia fortsatt behöver agera för att minimera kostnader i och med att möten, mässor och event flyttas fram.

– Vi behöver prioritera våra kraftigt reducerade resurser till aktiviteter och åtgärder som gör att vi kan komma stärkta ur den utmanande situation som vi, och många andra, befinner oss i, säger Lotta Frenssen, vd för Elmia AB.

För att på bästa sätt hantera nuläget analyserar och diskuterar Elmias styrelse och ledning kontinuerligt situationen tillsammans.

– Det här är naturligtvis en mycket tråkig situation för Elmias medarbetare och partners. Vi är dock övertygade om att efterfrågan på det fysiska mötet med upplevelser, utbyte av erfarenheter, innovationer och affärsutveckling kommer vara stort när pandemin är över och dess konsekvenser lagt sig, säger Frenssen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141