23948sdkhjf

Elmia Subcontractor ställs in 2020

Med anledning av Covid-19 pandemin har mässarrangören bakom Elmia Subcontractor tagit beslut om att inte genomföra årets mässa, vilken var planerad till november 2020. 

Beslutet har fattats efter noga övervägande och i samråd med utställare och samarbetspartners, skriver Elmia AB i ett pressmeddelande. 

-Vi befinner oss i en mycket svåranalyserad situation och rådande läge ger oss tyvärr inte några andra alternativ än att fortsätta fokusera på att ställa om. Vi har försökt hålla kvar genomförandedatumen så länge som möjligt men stora fackmässor kräver lång framförhållning, vilket innebär att vi nu tvingas ta beslutet att Elmia Subcontractor 2020 inte kommer kunna genomföras, säger Lotta Frenssenvd, Elmia AB. 

-Vi vet hur viktig mässan är. Därför känns det extra tråkigt att inte kunna genomföra årets mässa som planerat, säger Helena Åhs, mässansvarig för Elmia Subcontractor. 

Projektteamet jobbar nu intensivt för att erbjuda ett alternativt deltagande för att även i år kunna skapa förutsättningar för nya kontakter och affärer, och återkommer inom kort med mer information. 

Nästa års Elmia Subcontractor kommer att genomföras 9-12 november 2021. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109