23948sdkhjf

Sikoras nya representant i Sverige

Scanex är ny försäljningsrepresentant för Sikora i Sverige och Finland sedan den 1 juni 2020. 

Sikora är en global leverantör av mät-, kontroll-, inspektions- och sorteringsteknik för slang-, rör- och rörextruderingslinjer. 

-Jag ser fram emot ett framgångsrikt samarbete med Sikora och dess innovativa system, vilka erbjuder många fördelar som bidrar till högsta produktkvalitet, optimerade processer och kostnadsbesparingar, säger Niklas Haga, vd för Scanex, med säte i Vasa, Finland 

För slang- och rörmarknaden erbjuder Sikora bland annat Centerwave 6000, ett system baserat på innovativ millimetervågsteknik. Genom en kontinuerlig mätteknik mäter systemet produkternas omkrets, väggtjocklek, diameter, excentricitet, ovalitet och den inre profilen i 360 grader. Systemet fungerar för rör med en diameter upp till 3200 millimeter. 

För mindre dimensioner upp till 270 mm i diameter finns istället X-ray 6000 pro, för mätning av väggtjocklek, excentricitet, inre och yttre diameter samt slangarna och rörens ovalitetTjockleken kan mätas på upp till tre olika materialskikt med det röntgenbaserade systemet. Sikora AG grundades 1973 och ligger i Bremen, Tyskland.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094