23948sdkhjf

Ny mjukvara möjliggör digitalisering på 5 minuter

Good Solutions har lanserat en mjukvara som ska göra det möjligt för fabriker att börja digitalisera och kapa kostnader på fem minuter. Programvaran ska ge de insikter som behövs för att sänka produktionskostnader, få koll i realtid och använda mindre resurser.

Good Solutions nya mjukvara RS Production OEE innehåller flera förberedda rapporter, och med hjälp av rapporterna ska det gå snabbt att förstå var de största möjligheterna till kostnadsminskningar finns.

– Vårt fokus är att göra det enkelt för fabriker att samla in och analysera fakta från produktionen och ge de insikter som krävs för att minska fabrikens kostnader. Vårt nya program gör att du kommer igång snabbt och bara betalar för det du behöver, säger Mikael Persson, medgrundare och vd.

Många fabriker står framför stora förändringar och osäkerhet på marknaden, och med RS Production OEE ska medarbetare kunna ta bättre beslut snabbare.

RS Production OEE ska bland annat hjälpa till med att:

  • Få insikter i realtid genom förberedda rapporter för dagliga möten, förbättringsarbete och produktionsledning.
  • Få en enkel insamling av produktionsfakta från operatörer och maskiner.
  • Komma igång snabbt med hjälp av guidad installation och konfiguration.
  • Utöka funktionaliteten och möjliggöra mätning för fler maskiner och fabriker.

– Det behövs inte stora investeringar eller massor av utbildning för att bli digital med nya RS Production OEE. Tillsammans med våra experter och många av våra kunder har vi gjort det lätt att komma igång. Att installera, konfigurera och börja hitta kostnadsbesparingar tar mindre än fem minuter, avslutar Mattias Ahlenius, medgrundare och utvecklingsansvarig.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11