23948sdkhjf

Bygger nytt i augusti

Danska Willbrandt Gummiteknik bygger ett helt nytt huvudkontor med lager och kontor på drygt 2 000 kvadratmeter, med plats för framtida tillväxt.  

- Anställda kommer att ha en bättre arbetsmiljö, eftersom de får ett uppdaterat ventilationssystem samt helautomatiskt solskydd, vilket är betydligt bättre än vad de har i de befintliga lokalerna. På både kontor och lager har dessutom tyngdpunkt lagts på optimala dagsljusinsläpp, som gynnar både anställdas välbefinnande och minskar elförbrukningen, säger Benny Hansen, regional försäljningschef i vid entreprenörsföretaget Gråkjær Erhverv, som står bakom bygget. 

Johnny Anekjær, chef för Willbrandt Gummiteknik säger att den nya anläggningen också ger företaget en annan fördel: 

-Förutom den stora fördelen med att ge våra anställda bättre förutsättningar, kan vi också optimera lagret och spara tid, eftersom det nya lagret är bättre designat och består av en lokal snarare än flera små. Lagret blir högre tak och vi kan erbjuda mer lagringsutrymme för våra kunder och bättre tillgång till våra leverantörer, säger han. 

I framtiden kommer Willbrandt Gummiteknik att äga byggnaden i egen regi istället för att hyra den som idag.  

Det nya huvudkontoret kommer att bestå av en två våningar murad kontorsavdelning med kontor, mötesrum och matsal samt en lagerdel. Bygget förväntas ta fart i augusti 2020 och ska stå klart under våren 2021. 

Källa: plastforum.dk

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109