23948sdkhjf

Smart att investera i ett kritiskt skede

Siemens Financial Services (SFS) har publicerat en studie med titeln “Industry 4.0: Rising to the Challenge”.

Studien är den första i en serie om de investeringsutmaningar som tillverkare ställs inför när de migrerar sina verksamheter till teknik för Industri 4.0.  

Tillverkningsföretag runtom i världen står inför avsevärda utmaningar att investera i Industri 4.0, särskilt med tanke på den nuvarande globala krisen. Siemens Financial Services (SFS) uppskattar att den globala investeringsutmaningen för smart fabrikstransformation är nästan 400 miljarder dollar under de kommande fem åren. Och att digital transformering – till plattformar för Industri 4.0 – ger tillverkare en möjlighet att vinna långsiktiga konkurrensfördelar. 

Denna transformering är brådskande, menar SFS vars tidigare undersökningar visat att tidsfönstret för möjligheten att ta ledningen före konkurrenterna står öppet fem till sju år, varefter tillverkningsföretagen kommer att behöva kämpa för att komma ikapp 

I den nya studien lyfter SFS på locket och ger svar på frågor som: Vad är risken med att inte investera? Vilka är de finansiella fördelarna med Industri 4.0 som de som inte investerar missar? 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079