23948sdkhjf

Målet är att nå en global marknad

Reliefed Technologies vill genom en emission om 19 miljoner kronor få in kapital för ökad marknadsförings- och försäljningsaktivitet samt fortsatt teknologiutveckling. 

I emissionen deltar Almi Invests Greentech-fond, Midroc New Technology och S-E Bankens utvecklingsfond.  

Svenska Reliefed Technologies tillverkar och marknadsför en egenutvecklad extruderingsmetod (3D-teknik) vilken gör det möjligt att forma produkterna även i längdriktningen och inte bara i tvärsnittet.  

De viktigaste marknaderna för tekniken är byggmaterial och bilindustrin med fokus på volymkomponenter i aluminium, plast, gummi, biokompositer och keramiska material. 

Reliefeds produktionslösning är enkel att applicera tillsammans med existerande extruderingsmetoder för att möjliggöra en väldigt dynamisk extrudering. 

Reliefeds fokus under det kommande året är att omvandla pågående genomförbarhetsstudier med betydande kunder till ytterligare produktionsavtal och nå den globala marknaden. 

-Tack vare denna investering har vi möjligheten att snabbt utöka vår försäljnings- och marknadsföringsverksamhet så att fler företag får upp ett öga på vår unika teknik och de stora värden som den möjliggör, säger Mikael Eklund, vd för Reliefed. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094