23948sdkhjf

Ravema tecknar avtal med MiR

Mobile Industrial Robots (MiR) har signerat ett återförsäljaravtal med Värnamo‐baserade Ravema, som innebär att företaget blir en återförsäljare av MiRs mobila robotlösningar på den svenska och norska marknaden

Läs också: Stor ökning av industrirobotar i Sverige

Både Ravema och MiR upplever en ökad efterfrågan på flexibla automationslösningar från en stor variation av företag och branscher.

– Med produkterna från MiR kommer vi utöka vårt erbjudande och möjligheterna att hjälpa våra kunder med att hitta den bästa automationlösningen för deras interna logistik. Tekniken är väldigt spännande och erbjuder samtidigt flexibla lösningar som passar för väldigt många typer av företag och branscher, säger Alexander Olander, affärsenhetschef på Ravema.

MiR ser att marknaden för deras mobila robotar ökar, både globalt och i Sverige, och ser en stor potential i medelstora, stora och multinationella företag som önskar att optimera sina processer kring intern logistik.

– Med Ravema introducerar nu MiR en stark distributör som kan hjälpa oss att nå ut till den stora potentialen som svenska och norska marknaderna erbjuder. Ravema har ett brett spann på olika kunder och de har en stark erfarenhet av andra automationslösningar. Vi är säkra på att detta är en väldigt bra matchning, säger Jakob Møhl Bebe, försäljningschef på MiR.

Ravema är en stark aktör i Norden och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation, service och eftermarknad.

Mobile Industrial Robots (MiR) utvecklar och marknadsför avancerade linjer av samarbetande och självkörande mobila robotar för kostnadseffektiv hantering av intern logistik för att frigöra personal.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.139