23948sdkhjf

Mässan senareläggs till oktober

I år planerar Plastforum att vara på plats på mässan Plastpol för att rapportera om senaste nytt från den polska plasthimlen. 

Plastpol är sydöstra Europas största mässa för plast- och gummiindustrin. Mässan skulle ha arrangerats i den polska staden Kielce mellan den 19-22 maj. Nu flyttas den fram till den 6-9 oktober till följd av coronavirusets utbredning. 

Enligt mässarrangören räknar de med att mer än hälften av de drygt 900 utställarna kommer att vara internationella företag från ett fyrtiotal länder  

På mässan utlovas de senaste teknikerna och maskiner och utrustning som krävs för plastbearbetning. Ny maskinteknik, bearbetade komponenter av plast kommer både att visas och diskuteras. På plats finns även företag som arbetar med med gummibearbetning och återvinning. 

En nyhet för i år är the BioPlastic zone. Här kommer företag som tillverkar och bearbetar bionedbrytbara, komposterbara och biobaserade produkter att trängas tillsammans med företag som tillverkar maskinerkonsulter, forsknings- och certifieringsföretag. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078