23948sdkhjf

Biesterfeld får nya produkter i Europakorgen

Westlake Chemical har valt Biesterfeld som representant i Europa, inklusive Storbritannien och Irland för sina eten-copolymerer

Med omedelbar verkan kommer företaget att bli distributör för Westlake Chemicals  etenvinylacetat, EVA, (Elevate), etenmetylakrylat (Emac), etenbutylakrylat /Ebac) samt nya portföljen Tymax 

Tymax är en serie funktionaliserade polymerer producerade genom ympning med maleinsyraanhydrid. På grund av dess funktionalitet fungerar denna produkt på ett framgångsrikt sätt som barriärmaterial mot polyamid, EVOH, PET och metalliserade underlag. Den kan användas som bindeskikt för flexibla och styva förpackningar eller för kompatibilisering av olika återvunna material, i olika TPO-kompound eller andra modifierade kompound.  

Etylenvinylacetat, EVA, kännetecknas inte bara av dess mjukhet, flexibilitet och höga seghet även vid lågtemperaturer. Den är även UV-beständig och har en hög resistens mot spänningssprickor. 

EVA används främst för termoplastiska extruderingsprocesser, filmkompound och skumgjutning. 

Sampolymererna etenmetylakrylat och etenbutylakrylat erbjuder fördelar i ett brett användningsområde, särskilt i applikationer där elastiska egenskaper och flexibilitet vid låga temperaturer är viktiga. Dessa sampolymerer är kompatibla med en mängd andra polymerer, och de bidrar till att förbättra vidhäftningen, segheten, fyllmedlets acceptans och bearbetbarhet för polära polymerer som polyamider och polyestrar.  

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078