23948sdkhjf

Chinaplas: nytt datum fastslaget

Adsale Exhibition Services Ltd. Arrangören bakom Chinaplas tog strax efter utbrottet av coronaviruset beslut om att senarelägga mässan Chinaplas, vilken skulle ha arrangerats den 21 till 24 april i år. 

I ett pressmeddelande i början av februari meddelande man att mässan kommer att skjutas upp till Q2 eller Q3 senare i år, men nu har ett datum fastslagits. Mässan kommer att arrangeras mellan den 3 till 6 augusti 2020, vid NECC i Shanghai som planerat. 

Mässan kommer att innehålla sina vanliga teman, men i ett pressmeddelande skriver arrangören att: “Den inträffade epidemin kommer att få industrierna att behöva tänka om gällande framtida tillverkningsprocesser, och konsumenters strävan efter en sund livsstil, ett säkert och privat utbyte samt sterilisering av elektriska apparater. Om företag kan nyttja möjligheten att transformera och uppgradera sin verksamhet kommer detta att kunna bli en potentiell tillväxtmöjlighet. 

Med anledning av marknadens nya behov kommer årets Chinaplas därför att fokusera lite extra på följande aspekter. 

-Medicinsk plastteknik  

- Produktionsteknik för automatisering 

- Digital teknik som möjliggör fjärrstyrning 

- Säker förpackningsteknik 

- Skyddsmaterial 

- Tillämpning av antibakteriella & hälsomaterial i fordonsindustrin, el- och elektronik, förpackningar och andra industrier 

- Återvinning & cirkulära tekniker 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172