23948sdkhjf

Lämnar styrelseuppdraget till följd av tidsbrist

Lennart Holm, vd för Billrud Korsnäs och styrelseordförande för Nexam Chemical, lämnar sitt styrseluppdrag i Nexam. Orsaken uppges vara tidsbrist.

Läs också: Avtalet värderas till 100 MSEK

Mats Persson, som för tillfället har ett interimsuppdrag inom Diab Group tar över styrelseuppdraget från den 12 november 2019.  

 -Under Holms år som ordförande har verksamheten genomgått ett antal utmanande utvecklingsfaser vilka skapat förutsättningarna för dagens snabbväxande Nexam Chemical, säger tillträdande ordförande Mats Persson, i ett pressmeddelande. 

-Att bygga ett bolag inom materialindustrin är något av det mest utmanande man kan ge sig på. Det har varit tuffare och tagit mer tid än vi trodde, men idag är vi över tröskeln och jag är säker på att bolaget nu står inför en fantastisk fas, säger Lennart Holm i en kommentar. 

Lennart Holm tog nyligen över som tillförordnad vd på Billerud Korsnäs. Holm är även ordförande för skogsbolaget och väljer nu att lämna Nexam på grund av tidsbrist då han ”påtagit sig ett tidskrävande engagemang utanför bolaget”, skriver bolaget. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.203