23948sdkhjf

Orderboken fortsatt välfylld

-Vi kan ana en nalkande konjunkturförändring och inbromsning, men tycker ändå att det rullar på ganska bra, säger Ann-Marie Ringqvist, marknads- och kommunikationschef för Trelleborg Sealing Solutions Sweden AB.

Affärsområdet Trelleborg Sealing Solutions (TSS) som helhet har påverkats av inbromsningen inom fordonsindustrin, och det är nog det segment där TSS tydligast känt av en förändring, säger Ringqvist. Men eftersom den svenska enheten i huvudsak arbetar mot andra segment än fordonsindustrin, så har den enheten inte påverkats så mycket.

-När vi skrev den senaste månadsrapporten för TSS Sverige så kunde vi inte påstå att det redan skett någon inbromsning. Alla väntar på den, men hittills så rullar det på bra. Visst har något projekt lagts på is, men kortsiktigt så har vi inte märkt något. Orderboken för resten av året är välfylld, säger Ann-Marie Ringqvist.

Hon tillägger att 2018 var ett fantastiskt år, och om företag väljer att jämföra sina siffror från 2019 med 2017 så kommer nog det innevarande året att bli ett ganska hyfsat år för de allra flesta.

-Hur 2020 kommer att bli är däremot svårt att säga, men visst kommer det att gå ner. Vi ser inga tydliga signaler men hör hur snacket går, säger hon.

I affärsområdets monter kommer TSS i år att visa den palett av material och tekniker man har samt lyfta fram sin breda kompetens som finns på lokal nivå, vilket i sin tur stöttas av en global kompetens.                  

-Vi kommer även att lyfta fram våra tilläggstjänster lite extra i år. Allt från att vi kan skräddarsy speciella lösningar för kund, som förpackningar, tekniktjänster osv.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Redaktionen rekommenderar

Sänd till en kollega

0.094