23948sdkhjf

K 2019: Anpassade för framtidens krav

Motan-colortronic har tagit fram en hel rad med nya produkter anpassade för framtidens krav på hantering av nya material för den cirkulära ekonomin.

Spectroplus är ett nytt system för dosering och mixning utvecklat för extrudering och kompoundering. Systemet ersätter den tidigare Graviplus-serien. Med den modulära designen kan systemet hantera såväl pulver som granulat, regranulat, vätskor och flakes. Dosersystemen kan även utrustas med doseringsmodulen Spectroflex, vilken är tillgänglig både som gravimetrisk eller volymetrisk dosering. 

Metroflow är en gravimetrisk materialsug för vakuumsystem där flödet övervakas exakt i realtid genom ett gravimetriskt vägningssystem. Materialssugen är speciellt lämpad att användas integrerat i en Industri 4.0 miljö.

Luxor CA A är en ny tryckluftsdriven torkserie med optimerad kontrollenhet med integrerad ETAplus tekologi designad för små och medelstora materialflöden. Torken som placeras direkt på maskinen eller på ett separat stativ finns i fyra olika storlekar med 8, 15, 30 och 60 liters behållare.

Metro SG serien för materialsugar har anpassats för att även klara stora flöden av flakes och regranulat. Serien Metro G (Granulat) finns i tre storlekar 60, 100 och 150 liters kapacitet. Metro R (Regrind) är speciellt utformad för regranulat och finns i samma storlekar. Det samma gäller för Metro F (Flakes). Eftersom material av typen flakes bildar bryggor har denna utrustats med en extra stor utgångslucka. 

Hall 9, monter C64 

Artikeln är en del av vårt tema om K 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.095