23948sdkhjf

K 2019: Innovativa avfuktare, torkar och dosersystem

Moretto visar innovativa system och utrustning för formsprutning, formblåsning och extruderingTillverkaren finns i två montrar i Hall 11, ett specifikt dedikerat till extruderingssektorn, med Contrex produkter, ett varumärke specialiserat på automations- och styrsystem för extruderingsfilmblåsning. 

I sin andra montern presenterar Moretto X COMB, en serie avfuktare, där sortimentet breddats för att täcka ett högre produktionsbehov. Dessa minitorkar är en kombination av Morettos patenterade tekniker: helelektriska (ingen tryckluft), utrustade med kraftfulla turbokompressorer, zeolitteknik, daggpunktsutjämnare och OTX-behållare. Avfuktarna är speciellt framtagna för torkning av mycket hygroskopiska tekniska material som används i krävande sektorer som medicinteknik, optisk och bilindustrin.  

I montern finns även ON-serien, mer kompakta och robusta modeller, lämpliga för installation direkt mot bearbetningsmaskinens materialinlopp. SIDE-serien utgörs av större modeller upp till 24 kg/h, med installation bredvid maskinen. maskinen. 

Alla Morettos torkar finns att få med enheten Moisture meter, en exklusiv lösning för exakt mätning av restfuktighet i granulaten. Enheten kan även installeras tillsammans med torkar från X COMB-serien. Fuktmätare analyserar och upptäcker det exakta innehållet av restfuktighet upp till 15 miljondelar.  

I ett speciellt område i montern visar Moretto torksystem som består av en  torkutrustning från XD 800X-serien kombinerat med en OTX-behållare och Moisture meter manager. En lösning som garanterar certifierbara resultat. Med denna mjukvarulösning går torkprocessen från en "adaptiv" logik till en "responsiv" banbrytande logik, i enlighet med industri 4.0.  

Morettos monter är även späckad med en rad andra lösningar för bland annat mikro-, transport, matning och dosering av små mängder tekniska material. DPK exempelvis är ett kompakt exakt doseringssystem lämpligt för dosering av små mängder masterbatch eller tillsatser. För mikrodosering erbjuder Moretto även DPM, en precisionsmikrodoseringsenhet, vilken finns i enkomponentversioner och upp till 4 blandare. 

Moretto: Hall 11, Monter H57

Contrex: Hall 11, Monter E65 

Artikeln är en del av vårt tema om K 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094