23948sdkhjf

K 2019: Rotationskap för mjuka material

Fleron Automation AB visar maskiner för rotations- och stanskapning av slangar och profiler, i plast- och gummimaterial. På plats i monterna finns Rotary Cutter FA 429 ACS-G, för kapning av mjuka och halvstyva material. Maskinen har en hög effekt, precision och kapacitet. Kapningen sker under kontinuerlig matning av profilen.  

Modellen som visas är Flerons ACS-G HD-modell, där servomotorn är hastighetsreducerad med en planetväxellåda. Kniven är direkt monterad på växellådans utgångsaxel, vilket innebär att strömförlusten blir minimal. 

Matningen av profilen sker mellan dubbeldrivna högfriktionsbälten. Alla snabbjusteringar av kaplängder och menyer för inställningar, vattenspraysystem, underhåll, produktionsdata etc. är lätta att hitta justeras enkelt och logiskt via en användarvänlig knappsats.  

Maskinen kan installeras direkt i en extruderingslinje i kombination med Flerons loopkontroll eller som separat kaplinje. 

Förmatare, avrullningsutrustning, synkroniseringsutrustning och slutprodukttransportörer kan också levereras från Fleron.

Hall 17, Monter C80 

Artikeln är en del av vårt tema om K 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079