23948sdkhjf

Breddar sig inom hårdhetsprovning

KmK Instruments AB har tecknat avtal med Innovatest Europe BV gällande försäljning och service av stationära hårdhetsprovare, programvaror och tillbehör i Sverige. 

-Innovatest’s höga kvalitet och innovativa hårdhetsprovare och programvaror, som tillverkas huvudsakligen i Europa, passar utmärkt i vårt sortiment och strategi att öka tempot inom materialprovning, säger Anders Vallenfjord, vd KmK Instrument AB. 

I och med den nya agenturen breddar KmK sitt utbud till kund. Samarbetet ger också ökad möjlighet för företaget att utveckla sitt långsiktiga åtagande som ackrediterat laboratorium inom hårdhet.  

-Vi har idag fem tekniker som kan utföra service och ambulerande ackrediterad kalibrering av hårdhetsprovare, vilket ger kunderna ökad trygghet och mindre risk, säger Anders Vallenfjord. 

Med Innovatest’s sortiment av stationära hårdhetsprovare är det möjligt att genomföra Rockwellprovning, Brinellprovning samt Vickersprovning.

Utöver detta har Innovatest ett antal universella hårdhetsprovare, med kombinerade metoder i en och samma instrument, extra noggranna hårdhetsprovare för laboratoriemiljö, och slutligen hårdhetsprovning för integration direkt i en automatiserad produktionslinje.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125