23948sdkhjf

K 2019: FMC-teknik och ny maskin i sT-serien

Negri Bossi visar fyra formsprutningsmaskiner. I centrum står nya NOVAs600T, som är den sista i maskinserien. I montern finns även två elektriska maskiner från NOVA eT-serien samt en 330 ton servohydraulisk maskin. 

NOVA s600T ingår i sT-sortimentet (maskiner tillgängliga från 600 till 1300 ton). Maskinserien har ett unikt knäledssystem med samma fördelar som andra konventionella knäledssystem, men de upptar en mindre golvyta, nära det för en tvåplattmaskin.

Maskinerna har den senaste generationens servohydraulsystem för maximal prestanda och energibesparing i kombination med den patenterade tekniken Motus, med sitt virtuella objektsystem för axelrörelser. I montern kommer maskinen att vara bestyckad med en Sytramarobot. 

NOVA eT- serien vänder sig till sektorerna förpackning, medicinteknik och optisk formsprutning. Maskinerna är exakta, effektiva och snabba. I montern finns en e130T och en e220T.

Den fjärde maskinen är en 330 ton maskin som producerar en kvastborste med Negri Bossis FMC-teknik, en teknik för formsprutning med gas (kväve i mikrocellulär form) som minskar produktens vikt och eliminerar estetiska defekter.

Hall 15, Monter B22  

Artikeln är en del av vårt tema om K 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094