23948sdkhjf

K 2019: Extruder- och formblåssystem

Graham Engineering Corporation visar extruderingsbaserade system för medicinsk slang, blåsta flaskor, skivor och andra applikationer, samtliga utrustade med egenutvecklade styrsystemet, Navigator.   

Från American Kuhne presenteras extruderar för medicinsk slang, Ultra MD-system, tre kompakta modulära extrudrar, samt ett och system för extrudering slang med tre lumen, med integrerat system för datainsamling med hög hastighet. 

I montern demonstreras Revolution MVP, formblåsning med ett roterande hjul som möjliggör en hög output och flexibilitet för att producera en rad förpackningsstorlekar och snabba formbyten.

En komplett produktionslinje från Welex Evolutions är på plats för extrudering av skivor, lindning och varmformning av applikationer in-line, försett med styrsystemet, XSL Navigator. Utrustningen som visas på mässan är avsett för tunnmätning av polypropen, men Evolution-systemet kan anpassas för bredder från 90 till 230 cm, tjocklekar från 0,2 till 3,2 mm, vid en genomströmningshastighet på upp till 4,535 kg/h. 

Hall 16, Monter A71 

Artikeln är en del av vårt tema om K 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125