23948sdkhjf

Inviger två nya beläggningscenter i Sverige

Oerlikon Balzers, leverantör av ytbehandlingar, har öppnat två nya center i Sverige, ett i Eriksberg och ett annat i Köping.

Med den här flytten eftersträvar företaget sitt strategiinitiativ; att vara så nära sina kunder som möjligt, korta ner sina leveranstider och förbättra sin service, samt minska sitt klimatavtryck genom minskat koldioxidutsläpp.

De två nya centrarna ger företaget möjligheten att utöka urvalet av ytbehandlingar för skärande verktyg, samt erbjuda goda för- och efterbehandlingar.

– Vår strategi att vara så nära våra kunder som möjligt leder till en win-win situation. Det ger oss möjligheten att vidare optimera vår service och support, sa Marc Desrayaud, chef för affärsenheten Balzers Industrial Solutions i sitt öppningstal, enligt ett pressmeddelande.

– Tack vare vår närhet till våra kunder påskyndar vi inte bara den logistiska processen, vi bidrar även till en koldioxidneutral process. Produkterna behöver inte längre färdas hundratals kilometer med lastbil, utan kan istället förflyttas på ett miljövänligt sätt med eldrivna truckar. Det här tillåter oss att sänka det dagliga koldioxidutsläppet från 75 kilo per dag till 0, säger Jonas Lundberg, vd för Oerlikon Balzers Sverige.

– Inom kort kommer vi även att sätta upp laddstationer för elbilar så att våra anställda och kunder kan nyttja dem i alla våra beläggningscenter. Våra säljare kommer även inom kort att utföra sina tjänsteresor i hybridbilar, säger Jonas Lundberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109