23948sdkhjf

Utökar ABS-sortimentet

K.D. Feddersen utökar sitt ABS-sortiment med produktserien Elix ABS Chemical Compliance. 

Produktserien är framtagen speciellt för leksaker, kosmetika, behållare och matkontaktapplikationer som matprocessorer eller helautomatiska kaffemaskiner, vilka omfattas av strikta krav på tillsyn samt kvalitets- och säkerhetsspecifikationer. 

ABS CC-portföljen innehåller olika kvaliteter för formsprutning, som M220-CC, P2M-CC och H605-CC, vilka kännetecknas av en höggradig glans såväl som bra slagseghet. 

Enligt distributören K.D. Feddersen, har CC-produktlinjen ett brett servicepaket för att stödja kunder i sin produktverifiering. Servicepaketet inkluderar utarbetande av överensstämmelsedokument för olika nationella och internationella standarder och föreskrifter. 

-Utvalda precursorer används för dessa CC-produkter för att uppfylla motsvarande krav och föreskrifter. Tillverkningsprocessen hos Elix Polymers sker i enlighet med Good Manufacturing Practices, vilket är en riktlinje för kvalitetssäkring av produktionsprocesser och miljöer vid produktion av läkemedel och aktiva ingredienser, kosmetika och mat, säger Hermann Legatzki, produktchef på K.D. Feddersen. 

Artikeln är en del av vårt tema om Tekniknytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.112