23948sdkhjf

Kraftig tillväxt för visionföretaget

"Det är en massa saker på gång nu."
Det är företaget Ivisys det gäller.

Eftersom de växer så kraftigt tar de upp ett konvertibellån på fem miljoner kronor vilket innebär ett ökat rörelsekapital. Det är en grupp svenska investerare som satsar pengar.

Företaget tog flera affärer i juni och räknar med att fler saker kommer att hända när semestrarna är slut.

– Det är en massa saker på gång nu. Men exakt när det kan leda till konkreta affärer kan jag givetvis inte veta. Till följd av att vi växer så kraftigt behöver vi anställa fler. Nu måste vi investera för att få ned leveranstiderna. Vi är 18 medarbetare idag och jag räknar med att vi behöver ta in ytterligare fyra eller fem till, säger företagets styrelseordförande Jakob Kesje till Metal Supply.

De behöver personal som kan installera maskiner och även hantera service.

– Vi förväntar ökad orderingång under de närmsta månaderna. Efter sammanslagningen av svenska och danska Ivisys har vi tagit emot nya order till ett värde av 3,0 miljoner kronor inom loppet av en månad. (jämfört med en omsättning på närmare 2,0 miljoner kronor under hela 2017), säger vd Mikael Sjöholm enligt ett pressmeddelande.

Ivisys tillhandahåller visionsbaserade kvalitetssäkringslösningar till industrin. Dessa kan användas för att ersätta manuell och mekanisk kvalitetskontroll. Bland annat kan företaget använda sig av högupplösningskameror i sin process.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078