23948sdkhjf

Nyanställer för ökad service

Robottillverkaren Yaskawa med svenskt huvudkontor i Torsås...

...expanderar sin organisation inom service och kundsupport för att möta den ökande efterfrågan på robot- och automationslösningar, och för att utveckla affärsområdet för drivteknik.

Det stora antalet robotanläggningar som levererats från Yaskawa de senaste åren har gjort den installerade basen större vilket resulterat i att kundkontakterna har ökat. Yaskawa Nordic bygger därför en plattform, bland annat för eftermarknad, för att fortsätta att växa och utvecklas.

– Vi ska kunna ge snabba svar på frågor från våra kunder och därför stärker vi den tekniska supporten med fler medarbetare och specialister. Kundens väg till rätt kompetens hos oss ska vara så rak som möjligt, säger Pär Tornemo, vd för Yaskawa Nordic AB.

Den japanska koncernen Yaskawa Electric har en ambitiös expansionsstrategi för hela Europa. Där ingår en strategisk investering i Sverige med bland annat utökad produktionsyta och nya maskiner för cirka 60 miljoner. Den nya fabriksytan i Torsås på 2 000 kvadratmeter beräknas vara klar för inflyttning efter semestern

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078